Μάγδα Καρακατσάνη

Δικηγορικό Γραφείο Καβάλα > Μάγδα Καρακατσάνη

Μάγδα Καρακατσάνη

Βιογραφικό

Η Μαγδαληνή [Μάγδα] Καρακατσάνη είναι Δικηγόρος παρ’ Εφέταις, μέλος του Δικηγορικού Συλλόγου Καβάλας από το έτος 2003 και Διαπιστευμένη Διαμεσολαβήτρια από το Υπουργείο Δικαιοσύνης από το έτος 2014.

Είναι απόφοιτος του Τμήματος Νομικής του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και εκπαιδευθείσα από το Ινστιτούτο Κατάρτισης Διαμεσολαβητών Θεσσαλονίκης σε συνεργασία με το Βρετανικό ADR Group και τη Διεθνή Ακαδημία Επίλυσης Διαφόρων με έδρα τις ΗΠΑ (InADR US) από την οποία και έλαβε διαπίστευση για διεξαγωγή Κοινοτικών και Διεθνών Διαμεσολαβήσεων. Ομιλεί την αγγλική και την ιταλική γλώσσα.

Αναλαμβάνει υποθέσεις από όλο το φάσμα της Νομικής Επιστήμης και δραστηριοποιείται κυρίως στο Αστικό Δίκαιο (ενοχικό, εμπράγματο, κληρονομικό, οικογενειακό κ.α.). Είναι υπέρμαχος της Εξωδικαστικής επίλυσης των διαφορών, δεδομένων των πολλαπλών ωφελειών (κόστος, ταχύτητα, απόρρητο) της διαδικασίας αυτής.

Διεξάγει διαμεσολαβήσεις στο Γραφείο Διαμεσολάβησής της, παρέχοντας τα εχέγγυα της ουδετερότητας, της αμεροληψίας, της ανεξαρτησίας και της εμπιστευτικότητας.

Διαμεσολάβηση

Αστικό Δίκαιο

Εμπορικό Δίκαιο

Εργατικό Δίκαιο

Χρειάζεστε νομική κάλυψη ή έχετε κάποια ερώτηση; Είμαστε δίπλα σας!