Σταύρος Καϊτατζής

Δικηγορικό Γραφείο Καβάλα > Σταύρος Καϊτατζής

Σταυρος Καϊτατζης

Βιογραφικό

Ο Σταύρος Καϊτατζής είναι δικηγόρος παρ’ Εφέταις και μέλος του Δικηγορικού Συλλόγου Καβάλας από το έτος 2003. Είναι απόφοιτος του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, Τμήμα Νομικής και κάτοχος Μεταπτυχιακού Διπλώματος στον Τομέα Ποινικών και Εγκληματολογικών Επιστημών του ίδιου Πανεπιστημίου. Παρακολούθησε πληθώρα σεμιναρίων σε πολλούς τομείς του δικαίου και κυρίως στο Ποινικό και Αστικό Δίκαιο.

Αναλαμβάνει υποθέσεις από όλο το φάσμα της Νομικής Επιστήμης και δραστηριοποιείται κυρίως στο Ποινικό και Αστικό Δίκαιο (Εμπράγματο-Κτηματολόγιο, Ειδικό Ενοχικό, Οικογενειακό, Κληρονομικό, Αδικοπραξίες-Τροχαία ατυχήματα, Διαταγές πληρωμής, Ασφαλιστικά Μέτρα, Εκούσια Δικαιοδοσία, Μισθώσεις, Αξιόγραφα, Καταστατικά, Σωματεία κ.α.).

Υπήρξε νομικός παραστάτης σε πολλές υποθέσεις μείζονος κοινωνικού ενδιαφέροντος (παρακώλυση συγκοινωνιών από αγρότες, Διαδριατικός Αγωγός Φυσικού Αερίου υψηλής πίεσης γνωστός ως «TAP», παράνομες απολύσεις από τη Βιομηχανία Φωσφορικών Λιπασμάτων κ.α. ) και επιπλέον ανέλαβε τον χειρισμό υποθέσεων ιδιαίτερης ποινικής απαξίας και βαρύτητας (ανθρωποκτονίες, βιασμοί, ληστείες, διακεκριμένες κλοπές, υπεξαιρέσεις, απάτες, καταχραστές του δημοσίου, ναρκωτικά κ.α.).

Άρθρα του φιλοξενούνται σε τοπικό έντυπο και σε ηλεκτρονική ενημερωτική ιστοσελίδα καθώς και στην επαγγελματική του σελίδα στο facebook. Διετέλεσε μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Δικηγορικού Συλλόγου Καβάλας και ιδρυτικό μέλος της Ποδοσφαιρικής Ομάδας του Δικηγορικού Συλλόγου Καβάλας.

Ποινικό Δίκαιο

Αστικό Δίκαιο

Εμπορικό Δίκαιο

Εργατικό Δίκαιο

Χρειάζεστε νομική κάλυψη ή έχετε κάποια ερώτηση; Είμαστε δίπλα σας!