Ποινικό Δίκαιο

Οι νομικές πληροφορίες των δικαστικών αποφάσεων παρατίθενται για λόγους επιστημονικού ενδιαφέροντος των επισκεπτών της ιστοσελίδας. Αφορούν νομικά ζητήματα που έχουν απασχολήσει τα δικαστήρια. Διευκρινίζεται ότι δεν αποτελούν νομική καθοδήγηση και δεν υποκαθιστούν την παροχή νομικών υπηρεσιών που παρέχει το γραφείο μας.
Δικηγορικό Γραφείο Καβάλα > Νομολογία  > Ποινικό Δίκαιο  > Ποινική Διαπραγμάτευση-Επικύρωση πρακτικού από το Μον.Εφ.Κακ.Θράκ.

Ποινική Διαπραγμάτευση-Επικύρωση πρακτικού από το Μον.Εφ.Κακ.Θράκ.

title-bg

Το δικηγορικό μας γραφείο ανέλαβε την υπεράσπιση του κατηγορουμένου, εις βάρος του οποίου ασκήθηκε ποινική δίωξη για την αξιόποινη πράξη της παράνομης διακίνησης ναρκωτικών ουσιών υπό τη μορφή της κατοχής, καλλιέργειας, συγκομιδής και διαθέσεως κάνναβης και συγκεκριμένα α) κατοχής ακατέργαστης κάνναβης συνολικής ποσότητας 380 γρ. καθώς και φυτικών αποσπασμάτων κάνναβης 1.400 γρ., γ) της καλλιέργειας και συγκομιδής τεσσάρων (4) δενδρυλλίων κάνναβης και δ) διάθεσης κάνναβης σε τρίτους.

Υποβάλλαμε κατά την επ’ ακροατηρίω διαδικασία αίτημα για έναρξη της ποινικής διαπραγμάτευσης. Επετεύχθη συμφωνία με την Εισαγγελέα Εφετών Θράκης για την επιβλητέα ποινή (φυλάκιση δύο (2) έτη με τριετή αναστολή) και συνετάγη Πρακτικό Διαπραγμάτευσης, το οποίο επικυρώθηκε από το Μον.Εφ.Κακ.Θράκ.